Eskoop Sanayi Sitesi

Türk Öğün, Çalış, Güven!
Hakkımızda

Hakkımızda

Hakkımızda

İSKOBİR(İkitelli Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifleri Birliği); 1991 yılında kurulmuştur. İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu nezdinde 26.11.1991 tarih ve 312990 sicil numarası ile kayıtlı olan İSKOBİR, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Eskoop Sanayi Sitesi içerisinde yer almaktadır. Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf AKGÜN'dür.

İSKOBİR, kurulduğu günden buyana İkitelli Organize Sanayi Bölgesine, bu bölgede bulnan kooperatiflere ve işletmelere büyük hizmetler vemiştir. İOSB nin genel sorunlarının çözümünde başta ana arter yolların alt yapı ve üst yapıları olmak üzere kurum ve kuruluşlarla sorunların çözümünde büyük katkılar sağlamıştır.

Ayrıca İSKOBİR kendisine bağlı tüm kooperatiflerden gelen bütün taleplere imkanlar dahilinde çözüm getirmiş, kooperatiflerin genel kurulları gelen talepler doğrultusunda takip edilmiş ve gerekli destek sağlanmıştır. Dolayısıyla İSKOBİR misyon ve vizyonu çerçevesinde bölgesini, kooperatiflerini ve katılımcılarını içte ve dışta en iyi şekilde temsil etmektedir.

Top